Bli medlem

MEDLEMSAVGIFT - Under 30 kronor i månaden för medlemskap i Marknadscheferna
Årsavgiften för medlemskap är endast 399 kr/år (339,20 exkl moms). Första kalenderåret är dessutom kostnadsfritt. Det innebär att din första faktura kommer 1 januari året efter att du blivit medlem. I medlemsavgiften ingår en mängd förmåner; digitalt medlemskort fyllt med bra erbjudanden, prenumeration på vårt tryckta magasin, rabatter och VIP-erbjudanden löpande.

SÅ ENKELT BLIR DU MEDLEM

Steg 1 - Skriv in dig i vårt medlemsregister
>> medlem.marknadscheferna.se

Steg 2 - Ansök till den/de regionala facebookgrupper "klubbrum" du vill tillhöra här nedan
>> Marknadscheferna Stockholm/Mälardalen
>> Marknadscheferna Göteborg/Väst
>> Marknadscheferna Malmö/Syd


ÄR DU REDAN MEDLEM?
-Vill du uppdatera dina uppgifter?
- Vill du se andra medlemmars uppgifter?

>> Gå till medlemsregistret och logga in

MARKNADSCHEFERNA är Sveriges största nätverk för marknads- och försäljningsansvariga - idag med över 4.500 medlemmar i våra tre regioner; Stockholm/Mälardalen, Göteborg/Västsverige samt Malmö/Syd.

MARKNADSCHEFERNA är nätverket där marknads- och försäljningschefen kan utvecklas i sin yrkesroll genom att träffa likasinnade för att byta erfarenheter och lära sig nya saker. Men, det är också ett personligt nätverk för den personliga utvecklingen. Och allt detta i en atmosfär av äkta nätverkande - där man ger hellre än man tar.

VÅR MISSION är att hjälpa våra medlemmar att bli bättre på sitt jobb och därigenom skapa förutsättningar för tillväxt i våra företag.